Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul - Gaziosmanpaşa Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Bidamla Kayıt tarihi : 26/12/08
Konu: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Cuma Ocak 09, 2009 6:09 pm
Evet. Teker teker söyleyelim. Bugüne kadar Türkçe için neler yaptık ?
Ben ilk önce Türkçemi doğru kullanmaya başladım. Böylelikle konuştuğum her kişinin özenebileceğini düşünüyorum.
Oğuzhan Özel Üye
Mesaj Sayısı : 246 Türkçe'ci misin ? Türkche'ci misin ? : Türkçe'ci Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Vatanımızdır.. Kayıt tarihi : 09/01/09
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Cuma Ocak 09, 2009 6:09 pm
Türkçe'yi aynı şekilde doğru kullanmaya çalışıyorum. İlk önce doğruluklara kendimizden başlamamızın gerektiğini biliyorum çünkü..
Gökçe Genel Sorumlu
Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul Gaziosmanpaşa Türkçe'ci misin ? Türkche'ci misin ? : Türkçeci Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Hayatımızın anlamıdır Türkçe. Kayıt tarihi : 05/01/09
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Cuma Ocak 09, 2009 6:11 pm
Eğer bir yanlışı düzeltmek istiyorsak ilk olarak kendimizden başlamalıyız. Böylece etrafımızdakilere de örnek olmuş oluruz.
Ben de Türkçe'yi doğru kullanmaya başladım.İnşallah bu zamanla herkese yayılır.
Oğuzhan Özel Üye
Mesaj Sayısı : 246 Türkçe'ci misin ? Türkche'ci misin ? : Türkçe'ci Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Vatanımızdır.. Kayıt tarihi : 09/01/09
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? C.tesi Ocak 10, 2009 7:33 pm
İnşanllah yayılır...
Emrecan Moderatör
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul-GaziOsmanPaşa Kayıt tarihi : 27/12/08
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? C.tesi Ocak 10, 2009 8:53 pm
Evet arkadaşlar bende TÜrkçemizi doğru kullanmakla başladım ve şimdi şiir defterim var canım sıkılınca ya da üzülünce direk kalemi elime alıyorum
Oğuzhan Özel Üye
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? C.tesi Ocak 10, 2009 10:49 pm
Ben ilk Özdemir Asaf gibi şairleri okumayı tercih ettim şiirin nasıl yazılacağını tam olarak kavramak için...
Gökçe Genel Sorumlu
Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul Gaziosmanpaşa Türkçe'ci misin ? Türkche'ci misin ? : Türkçeci Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Hayatımızın anlamıdır Türkçe. Kayıt tarihi : 05/01/09
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Paz Ocak 11, 2009 10:44 am
Ama sadece Özdemir Asaf'ın şiirlerini okumakla kalmamalısın.Çünkü Özdemir Asaf'ın şiirleri lirik türde genellikle.Bizler şiir bilgisini kavramak için her türden okumalıyız.
Oğuzhan Özel Üye
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Paz Ocak 11, 2009 5:20 pm
Ben Özdemir Asaf'la başlamamın daha yararlı olcağını düşündüm ondan yani.
Emrecan Moderatör
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul-GaziOsmanPaşa Kayıt tarihi : 27/12/08
Konu: Geri: Şimdiye kadar Türkçe için neler yaptınız ? Ptsi Şub. 02, 2009 10:12 pm