Biz TÜRKÇEciyiz Ya SİZ ?
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biz TÜRKÇEciyiz Ya SİZ ?

Özenthi Değil - Özenli Olmanın Vakti Geldi !

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak .

YazarMesaj
Damla
Yönetici
Yönetici
Damla

Kadın
Nereden ? : İstanbul - Gaziosmanpaşa
Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Bidamla

Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak . Empty
MesajKonu: Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak .   Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak . EmptyCuma Ocak 16, 2009 7:08 pm

Sevgili crazy_fox26 ;

Bir türkçe forumuna ingilizce kullanıcı almak ne akıla hizmet bilemiyorum.
sizden gelebilecek paylaşım hiç gelmese sitemiz için çok daha büyük bir paylaşım olur diye düşünüyorum.
Yolladığım uyarı mesajına cevap atmışsınız. Cevabınızı aldınız.

Görünüşle karşılanır, kişilikle uğurlanırsınız.

Yeni Kullanıcı Adınız : X Şahıs

Ceza Sebepleri ;

X Şahıs demiş ki:
amatör bı web ci olarak bu sekılde yaptıgınız kac sıte yada mod oldugunuz kac sıte bılmıyorum ama bu tarz hareketlerle uye cekmek yerıne uye kacırırsınız.. onemlı olan nıckın ıngılızce veya turkce olması degıl sıteye kattıkların ve ınsanlara olan yararındır sımdı bu nıck yarına kadar degısırse bır uye kaybedıceksın karar senındır sayın modum

DİPNOT: Bana laf yetistirebilecek kadar zeki değilsin.
Zeki olsaydın insanlık yapar adını değiştirir paylaşıma devam ederdin.
Dua et birşeye yaramayan uzun dilinden ceza vermedim.
http://1turkce-ile.benimforum.org

Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak .
1 sayfadaki 1 sayfası