Damla Yönetici
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Nereden ? : İstanbul - Gaziosmanpaşa Türkçenin Sendeki Önemi Nedir ? : Bidamla Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Ceza Alan: crazy_fox26 ~ Ceza Nedeni : Türkçe foruma ingilizce kullanıcı almak . Cuma Ocak 16, 2009 7:08 pm | |
| Sevgili crazy_fox26 ;Bir türkçe forumuna ingilizce kullanıcı almak ne akıla hizmet bilemiyorum.sizden gelebilecek paylaşım hiç gelmese sitemiz için çok daha büyük bir paylaşım olur diye düşünüyorum.Yolladığım uyarı mesajına cevap atmışsınız. Cevabınızı aldınız.Görünüşle karşılanır, kişilikle uğurlanırsınız.Yeni Kullanıcı Adınız : X ŞahısCeza Sebepleri ; - X Şahıs demiş ki:
- amatör bı web ci olarak bu sekılde yaptıgınız kac sıte yada mod oldugunuz kac sıte bılmıyorum ama bu tarz hareketlerle uye cekmek yerıne uye kacırırsınız.. onemlı olan nıckın ıngılızce veya turkce olması degıl sıteye kattıkların ve ınsanlara olan yararındır sımdı bu nıck yarına kadar degısırse bır uye kaybedıceksın karar senındır sayın modum
DİPNOT: Bana laf yetistirebilecek kadar zeki değilsin.Zeki olsaydın insanlık yapar adını değiştirir paylaşıma devam ederdin. Dua et birşeye yaramayan uzun dilinden ceza vermedim. | |
|